dojenje

Živjlenje z naravo

Nimate svoje strehe nad glavo, želite družino, pa se ne prepoznate v sužnjelastniškem potrošniškem sistemu kreditov in dolgov? Ne veste, kje začeti? To je knjiga za vas. Pa imate pogum biti drugačni? Preberite zgodbo o mladem univerzitetnem diplomiranem strojniku in magistri znanosti, kako sta si z najmanjšimi možnimi stroški in vplivom na okolje "zgradila" naravi in človeku prijazen dom, kako sta svojega dojenčka povijala brez plastičnih plenic, kaj jedo in kako pripravimo najboljše pirine piškotke na svetu, in še veliko več.

The Breastfeeding Book

The Breastfeeding Book provides the facts, practical information and guidance to make breastfeeding as simple, enjoyable and successful as possible. Soundly based on the latest medical knowledge and on the author's experience as a mother and breastfeeding counsellor, it offers constructive advice to both parents on preparation before the birth, the basic techniques of breastfeeding, demand versus routine feeding and how to combine nursing with a job.

Ina May's Guide to Breasfeeding

Everything you need to know to make breastfeeding a joyful, natural, and richly fulfilling experience for both you and your baby

Dojenje in materinstvo iz srca

Ksenija Šoster Olmer piše iz svojih lastnih izkušenj, saj je predvsem mama treh deklic. Vse tri vzgaja iz srca in vse tri je dojila. Čeprav je po izobrazbi umetnostna zgodovinarka, je največ lepote odkrila prav v materinstvu in dojenju, najpristnejšem odnosu v družini. Slovenske matere jo poznajo po obsežnih člankih v strokovnih revijah, ki so rešili že marsikatero stisko doječih mater in mladih staršev. Toda še tako strokovni, so njeni članki vedno napisani s toplino in od srca. Tako kot knjiga.

Subscribe to RSS - dojenje