prehrana

Otrok tega noče jesti - kaj pa zdaj? Senzorni pristop k vzgoji za zdravo prehranjevanje

Knjiga se ukvarja s psihološkimi vidiki uživanja hrane oziroma dejavnikov, ki vplivajo na prehranjevanje, zavračanje ali priljubljenost posameznih jedi. Izhaja iz mednarodnega raziskovalnega projekta PESCA, namenjenega raziskovanju spodbujanja uživanja zdravih jedi, v katerega so bili poleg raziskovalcev z univerz vključeni tudi proizvajalci zdrave hrane in šole.

New Natural Pregnancy

New Natural Pregnancy helps expectant mothers to enjoy the experience of pregnancy. It also enables women to take responsibility for their own health - and that of the baby - at a time when a healthy lifestyle and natural healthcare will enhance the development of your baby and the wellbeing of both mother and child.

Živjlenje z naravo

Nimate svoje strehe nad glavo, želite družino, pa se ne prepoznate v sužnjelastniškem potrošniškem sistemu kreditov in dolgov? Ne veste, kje začeti? To je knjiga za vas. Pa imate pogum biti drugačni? Preberite zgodbo o mladem univerzitetnem diplomiranem strojniku in magistri znanosti, kako sta si z najmanjšimi možnimi stroški in vplivom na okolje "zgradila" naravi in človeku prijazen dom, kako sta svojega dojenčka povijala brez plastičnih plenic, kaj jedo in kako pripravimo najboljše pirine piškotke na svetu, in še veliko več.

Zdrava prehrana matere med nosečnostjo in dojenjem

Naravno prehranjevanje: za zdrav razvoj dojenčka in dobro počutje matere.

Recepti za obdobje nosečnosti in dojenja - okusno, hitro in enostavno pripravljene jedi.

Zdrava hrana, ki gradi, krepi in ne redi.

Vse vitalne snovi in njihova uporaba v vsakdanjem jedilniku.

Od suhoparne teorije prehranjevanja k sočni praksi.

Koristni nasveti, tabele in prehranski test.

Subscribe to RSS - prehrana